Περιεχόμενα
Είσοδος Μέλους
Νέος Πελάτης
Email:
Κωδικός:
Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στο (22210)-26451 ή συμπληρώστε τη φόρμα

Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας

Η αγορά από την ιστοσελίδα μας υπάγεται σε συγκεκριμένους κανόνες όσο αφορά την αγορά, αποστολή, και επιστροφή των προϊόντων, καθώς και την ακύρωση της παραγγελίας. Πριν συνεχίσετε με τις αγορές, σας παρακαλούμε να διαβάσετε τους παρακάτω κανόνες:

Αγορά Προϊόντων

Ο πελάτης μπορεί να πληρώσει για την αγορά του περιεχομένου του καλαθιού είτε με αντικαταβολή ή με πιστωτική κάρτα. Στη δεύτερη περίπτωση, ο πελάτη κατευθύνετε σε ασφαλή ιστοσελίδα, στην οποία δίνει τα στοιχεία της κάρτα του. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτα γίνεται το βράδυ της ίδια ημέρας. Το κατάστημα μας θα εκδώσει απόδειξη για την αγορά της παραγγελίας, αλλά αν το επιθυμεί ο πελάτης μπορεί να εκδοθεί και τιμολόγιο.

Ρύθμιση/Επίδειξη Προϊόντων

Για τους πελάτες μας που κατοικούν στους νομούς: Αττική, Βοιωτίας, και Ευβοίας, και εφόσον ο πελάτης επιλεξει αποστολή με αυτοκίνητο του καταστήματος, αναλαμβανουμε να ρυθμίσουμε ή ακόμη και να σας κάνουμε επίδειξη της συσκευής που αγοράσατε. Η χρέωση είναι 10€ ανά συσκευή.

Αποστολή Προϊόντων

Ο πελάτης μπορεί να παραλάβει τα προϊόντα από το κατάστημά μας, στην Χαλκίδα, ή μπορεί να ζητήσει να σταλθούν σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση. Ο πελάτης ζητείτε να δώσει την ημερομηνία που επιθυμεί να παραδοθούν τα προϊόντα, ανεξαρτήτως από το αν θέλει να τα παραλάβει από το κατάστημα ή να τα παραδώσουμε εμείς. Παρέχουμε δύο διαφορετικούς τρόπους αποστολής των προϊόντων: Courier και Μεταφορική εταιρία. Τα έξοδα αποστολής μέσω Courier υπολογίζονται ανάλογα με το βάρος (ογκομετρικό) του εκάστοτε προϊόντος, και ο πελάτης θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς για το ποσό που θα πρέπει να πληρώσει. Η αποστολή με Μεταφορική εταιρία υπόκειται στις ακόλουθες χρεώσεις:

  • Κλιματιστικά, Ψυγεία, Κουζίνες, Καταψύκτες και Πλυντήρια χρεώνονται με 20€ ανά τεμάχιο.
  • Οι τηλεοράσεις χρεώνονται με 15€ ανά τεμάχιο.
  • MP3, Τηλέφωνα, Ηχεία PC, Web Cams, GPS/PDA, και όλα τα παρελκόμενα χρεώνονται με 5€ ανά τεμάχιο
  • Όλες οι υπόλοιπες συσκευές χρεώνονται με 10€ ανα τεμάχιο.
Για τους πελάτες μας που κατοικούν στους νομούς: Αττική, Βοιωτίας, και Ευβοίας, παρέχουμε τη δυνατότητα αποστολής με αυτοκίνητο του καταστήματος. Οι παραδόσεις θα γίνονται μια φορά την εβδομάδα, και το κατάστημα θα επικοινωνήσει μαζί σας, τηλεφωνικώς, για να σας γνωστοποιήσει την ημερομηνία παράδοσης.Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:
  • Κλιματιστικά, Ψυγεία, Κουζίνες, Καταψύκτες και Πλυντήρια χρεώνονται με 15€ ανά τεμάχιο.
  • Οι τηλεοράσεις χρεώνονται με 10€ ανά τεμάχιο.
  • MP3, Τηλέφωνα, Ηχεία PC, Web Cams, GPS/PDA, και όλα τα παρελκόμενα χρεώνονται με 5€ ανά τεμάχιο
  • Όλες οι υπόλοιπες συσκευές χρεώνονται με 10€ ανα τεμάχιο.

Οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές, και ο πελάτης θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς για το τελικό κόστος αποστολής.

Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί γερανός για τη μεταφορά του προϊόντος στον όροφο οπου διαμένετε, τα έξοδα τα επωμίζεται ο πελάτης.
Το κατάστημα έχει την υποχρέωση να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον πελάτη και να κανονίσει την ώρα παράδοσης. Εάν ο πελάτης δεν καταφέρει να είναι στη θέση του, και δεν έχει ενημερώσει το κατάστημα, χρεώνεται επιπλέον 30€ για την επόμενη προσπάθεια παράδοσης. Τέλος, το κατάστημα υποχρεούται να ενημερώσει τον πελάτη εάν η παραγγελία μπορεί να παραδωθεί στην ημερομηνία που έχει ζητηθεί. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μόνο στις εργάσιμες ημέρες, και η αποστολή δώρων δεν έχει επιπλέον επιβάρυνση.Ακύρωση Παραγγελίας

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία μέχρι και 2 μέρες πριν από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων. Στη περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει η παραγγελία να παραδοθεί την επόμενη ημέρα, μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία σε διάστημα 2 ωρών από την ώρα που έλαβε το email επιβεβαίωσης της αγοράς. Μετά το πέρας των παραπάνω χρονικών διαστημάτων η παραγγελία θα παραδοθεί στον πελάτη, και ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής για να στείλει το προϊόν πίσω στο κατάστημα.

Επιστροφή Προϊόντων

Η επιτροφή των προϊόντων θα γίνεται μόνο με την αρχική τους συσκευασία και εντός 10 ημερών από την ημέρα αποστολής του στον πελάτη. Ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής. Κανένα προϊόν δε θα γίνεται δεχτό εάν δε συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς. Εφόσον το προϊόν και η συσκευασία του είναι σε καλή κατάσταση, ο πελάτης θα πιστώνετε το αντίστοιχο ποσό. Στην αντίθετη περίπτωση θα αποστέλλεται πίσω στον πελάτη, με έξοδα του πελάτη.

"Χτυπημένα" Προϊόντα

Αρχικά θέλουμε να τονίσουμε ότι τα προϊόντα φεύγουν από το κατάστημά μας σε άριστη κατάσταση. Όμως, επειδή είναι πολύ πιθανόν κατά τη μεταφορά να "χτυπηθούν", αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του προϊόντος με δικά μας έξοδα. Προσοχή, εαν η ζημιά δεν είναι αποτέλεσμα δικών μας ή του πρακτορείου ενεργειών, τότε το προϊόν δεν αντικαταστείται και ο πελάτης αναλαμβάνει εξολοκλήρου τα έξοδα αποστολής.

Χαλασμένα Προϊόντα

Αρχικά θέλουμε να τονίσουμε ότι τα προϊόντα φεύγουν από το κατάστημά μας σε άριστη κατάσταση. Στη περίπτωση που βγάλετε το προϊόν από τη συσκευασία του και δεν δουλεύει, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να το αντικαταστήσουμε. Το κατάστημα αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής. Στην αντίθετη περίπτωση που το προϊόν χαλάσει λόγω κακής χρήσης ή λόγω παλαιότητας, παρακαλούμε ο πελάτης να επικοινωνήσει μαζί μας για να να τον εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Σε αυτήν τη περίπτωση, ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής. Θέλουμε να τονίσουμε ότι όλα τα προϊόντα μας έχουν τουλάχιστον 1 χρόνο εγγύηση, και η απόδειξη αγοράς είναι η εγγύηση του προϊόντος.

Περιεχόμενα καλαθιού

Το καλάθι σας είναι άδειο

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23% και ισχύουν για αγορές από το Internet

Αγορές μέχρι 24 δόσεις!


Όλα μας τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε 1 με 3 ημέρες